Omkodning

Låsesmed København

Dygtig og erfaren låsesmed med døgnvagt kører i hele København. Vi åbner alle døre, hvis du har smækket dig ude, oftest uden at ødelægge låsen. Desuden løser vi alle former for låsesmed opgaver, herunder omkodning af låse, sikring af boliger og erhverv, adgangskontrol m.m.

Ring på telefon 70 60 50 00, hvis du har brug for låsesmede i København.

Låsesmed København med døgnvagt

Smart Låse har døgnvagt, så du altid kan få fat i en af vores låsesmede, hvis uheldet skulle være ude. Vi tager også dankort, så det er nemt og enkelt at betale låsesmeden. Vi kender alle den frustrerende følelse, der opstår i det øjeblik man indser, at man har smækket sig ude - når man står sent på aftenen og gennemroder sine lommer og sin taske. Derfor gør vi vores yderste for at være hos dig så hurtigt som muligt.

Har du akut brug for en låsesmed i København, så ring på telefon 70 60 50 00 – så kommer låsesmeden straks.

Dygtig og erfaren låsesmed København

Smart Låse er en låsesmed, der kører i hele København, og som er grundlagt af certificeret låsesmed Kasper Mølkjer. Kasper Mølkjer betjener som låsesmed kunder over hele København og i Nordsjælland. Kasper er fagmand med stort F. Han kender snart sagt alle låsemærker og -typer, hvorfor du kan være sikker på, at du får en mand på opgaven med erfaring helt ud i fingerspidserne. Smart Låse står for opdateret viden og godt håndværk - hver gang.

Du kan betragte Smart Låse som din personlige låsesmed, uanset hvor i København du bor. Vi løser alle opgaver inden for faget, uanset om det er montering af dørspion, oplukning, omkodning af låse, bestilling af systemnøgler eller opgaver relateret til sikring af bolig og erhverv samt adgangskontrol.

Er din bolig sikret?

I takt med at indbrudstyvene bliver dygtigere, er vi også nødt til at sikre vores boliger bedre. Med de nyeste låsesystemer minimerer du risikoen for at tyven trænger ind i dit hjem. Vi kommer gerne forbi og foretager et uforpligtende sikkerhedstjek. Du kan læse mere om vores tilbud inden for privatsikring i menuen øverst på siden.

Kontakt en af Københavns dygtigste låsesmede for et uforpligtende tilbud på telefon 70 60 50 00.